طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس مزایای زیادی برای فروشگاه‌های آنلاین دارد؛ چرا که موجب می‌شود صاحب یک فروشگاه محصولات خود را به‌راحتی به فروش برساند. استفاده از تکنولوژی‌های جدید در دنیای امروز موجب می‌شود مالکان فروشگاه‌ها به سود بالایی دست یابند و در هزینه‌های آن‌ها صرفه‌جویی شود. زمانی که سایت فروشگاهی طراحی شود، محصولات در فضای سایت بهتر دیده می‌شوند و در نهایت فروش بیشتری خواهند داشت. اگر شما نیز قصد دارید برای کسب و کار خود یک سایت فروشگاهی وردپرس طراحی کنید، در ادامه مقاله همراه ما باشید. خدمات طراحی سایت آژانس تبلیغاتی کالی تماما بر اساس اصول سئو در سال 2025 خواهد بود.

اهمیت طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس موجب می‌شود یک کسب‌وکار بهتر دیده شود و با اعتمادسازی، کسب‌وکار فرد رشد کند؛ به همین دلیل است زمانی که درک درستی از مفهوم طراحی فروشگاهی داشته باشید، می‌توانید اولین قدم را برای موفقیت در رقابت‌های آنلاین بردارید. با طراحی قالب فروشگاهی علاوه بر شکل دادن نمای ظاهری سایت، تجربه کاربر، عملکرد سایت و هویت برند نیز مشخص می‌شود؛ بنابراین با طراحی حرفه‌ای، بازدید محصول بیشتر شده و در نتیجه با فروش بیشتری همراه می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت سایت فروشگاهی با وردپرس با ما تماس بگیرید.

 

طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

مراحل طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

برای طراحی یک سایت فروشگاهی با وردپرس باید مراحلی را طی کنید که شامل موارد زیر می‌شوند:

تهیه یک سرویس میزبانی و دامنه

در اولین گام از طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس، باید هاست و دامنه تهیه کنید. برخی از ارائه دهندگان سرویس میزبانی، علاوه بر هاست، دامنه رایگان را نیز ارائه می‌دهند. برای شروع می‌توانید از این دامنه رایگان استفاده کنید. بهتر است در انتخاب دامنه به موارد زیر توجه کنید:

  • دامنه باید کوتاه و ساده باشد.
  • از اعداد و خط تیره استفاده نکنید.
  • از کلماتی استفاده کنید که تلفظ یا املای آن‌ها راحت است.
  • از در دسترس بودن دامنه مطمئن شوید.
  • بهتر است از com. استفاده کنید، البته از پسوندهای دیگر نیز می‌توانید استفاده کنید.

نصب وردپرس

در این مرحله باید نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس را انجام دهید. ابتدا با مراجعه به داشبورد پنل میزبانی خود وردپرس را نصب کنید. نصب آن به کمک سرویس ارائه‌دهنده میزبانی نیز امکان‌پذیر است، همچنین امکان نصب وردپرس در پنل دایرکت ادمین یا سی‌پنل توسط شما نیز وجود دارد.

نصب قالب وردپرس

قالب وردپرس باید براساس نوع سایتی که می‌خواهید بسازید، انتخاب شود. شما می‌توانید از قالب‌های وردپرس رایگان استفاده کنید، اما در طولانی‌مدت ممکن است با مشکل مواجه شوید. اگر شما قالب پرمیوم داشته باشید و درون‌ریزی محتوا در آن انجام شود، طراحی سایت با وردپرس اقدام دشواری نخواهد بود.
برای اضافه‌کردن قالب، وارد پنل مدیریت وردپرس خود شوید و از پنل سمت چپ ابتدا نمایش و سپس پوسته‌ها را انتخاب کنید. پس از نصب قالب وردپرس، افزودن پوسته جدید را انتخاب و پس از آن بارگذاری پوسته و آپلود فایل آن را انجام دهید.

نصب پلاگین

در این مرحله باید افزونه‌ها را نصب کنید تا به بهبود عملکرد سایتتان منجر شود. افزونه‌ها قابلیت‌های خاصی را به سایت می‌دهند، اما اگر بیش از اندازه پلاگین نصب کنید، سایتتان کند می‌شود. توصیه می‌کنیم در ابتدا فقط افزونه‌های ضروری را نصب کنید.

مراجعه به تنظیمات وردپرس

پیش از پیکربندی صفحات سایت، وارد تنظیمات عمومی سایت شوید:

عنوان سایت: ابتدا سراغ تنظیمات وردپرس رفته و سپس وارد قسمت نمایش > سفارشی‌سازی > هویت سایت شوید و عنوان سایت (نام کسب‌وکارتان) را ذکر کنید.

تگ‌لاین سایت: ابتدا نمایش > سفارشی‌سازی > هویت سایت را انتخاب و اقدام به وارد کردن تگ‌لاین سایت کنید. همچنین به‌آسانی می‌توانید به حذف تگ‌لاین پیش‌فرض وردپرس بپردازید.

لوگو: پس از مراجعه به قسمت نمایش > سفارشی‌سازی > هویت سایت > تغییر لوگو، اقدام به بارگذاری لوگوی خود کنید. در صورت نداشتن لوگو می‌توانید ابتدای طراحی سایت با وردپرس، از سایت‌های آنلاین یک لوگوی جذاب بگیرید.

ساختن برگه یا صفحات سفارشی سایت

در این مرحله باید صفحات و برگه‌های سفارشی خود را بسازید. به عنوان مثال می‌توانید صفحه اصلی، تماس با ما، درباره ما را بارگذاری کنید. برای این کار ابتدا وارد منوی عمودی سمت چپ و برگه‌ها شوید و پس از آن برگه‌های مدنظر را در داشبورد وردپرس بسازید. سپس افزودن جدید را انتخاب و به همه صفحات مراجعه کرده و صفحه مورد نظر را از لیست انتخاب کنید و روی گزینه ویرایش کلیک کنید. درصورت نصب افزونه صفحه ساز در بالای صفحه، ویرایش با صفحه ساز را بزنید.

تنظیم فهرست سایت

در مرحله هفتم باید با توجه به قالب، فهرست سایت را تنظیم کنید. ابتدا با مراجعه به پیشخوان وردپرس خود به بخش نمایش > منوها مراجعه کنید و برای اضافه کردن صفحه به منو، به انتخاب صفحات مورد نظر از لیست سمت چپ بپردازید. برای اینکه این منوها مرتب شوند یا صفحات به‌عنوان صفحات فرعی زیر صفحات دیگر باقی بمانند با کلیک روی صفحات، آن‌ها را نگه دارید. زمانی که آن را بکشید و رها کنید، می‌توانید جایگاه فهرست را تنظیم و ذخیره تغییرات را انجام دهید.

نوشتن اولین پست بلاگ

برای بهتر دیده شدن در موتورهای جستجو و بهبود سئوی سایت، می‌توانید از وبلاگ استفاده کنید. برای نوشتن پست وبلاگ در وردپرس، ابتدا با رفتن به منو گزینه «نوشته‌ها» را انتخاب و در ادامه با کلیک روی «افزودن جدید» به انتخاب نام و دسته پست خود بپردازید. پس از نوشتن محتوا روی گزینه «انتشار» کلیک کنید. درصورتی‌که بلافاصله قصد انتشار آن را ندارید و می‌خواهید در تاریخ بعدی محتوا را منتشر کنید، ابتدا «انتشار» را انتخاب و سپس گزینه «زمان‌بندی برای بعد» را انتخاب کنید.

بهینه‌سازی سایت

در مرحله آخر باید فکری برای امنیت سایت خود کنید تا سیستم مدیریت محتوای شما آسیب نبیند و هکرها نتوانند به وردپرس دسترسی پیدا کنند. مراحلی که ذکر کردیم برای طراحی سایت فروشگاهی طی می‌شوند.

هزینه طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

 

قیمت طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

اگر قصد دارید طراحی سایت با وردپرس را به افراد ماهر در این زمینه بسپارید، احتمالا قیمت آن برایتان اهمیت دارد. شما می‌توانید تعرفه طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس از مجموعه ما یعنی آژانس کالی را، با شرکت‌های دیگر مقایسه کنید. در جدول زیر عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس را بررسی می‌کنیم:

  • عامل تاثیرگذار
  • توضیحات
  • زمان توسعه
  • نوع طراحی
  • مهارت طراح سایت
  • سایر عوامل
  • تعداد صفحات و بخش های گوناگون

چگونه سایت فروشگاهی خود را طراحی کنیم؟

چگونه سایت فروشگاهی خود را طراحی کنیم؟ شاید برای شما هم این سوال مطرح شود که چگونه سایت فروشگاهی خود را طراحی کنیم. در پاسخ باید بدانید که اصلا نگران نباشید، در مجموعه ما تعدادی از متخصصین با تجربه در حوزه طراحی سایت گرد هم آمده‌اند تا در این موضوع در خدمت شما باشند. پس کار را به کاردان آن بسپارید و با خیال آسوده طراحی سایت فروشگاهی خود را از ما بخواهید. مجموعه آژانس کالی با ارائه خدمات طراحی سایت فروشگاهی به شما صاحبان کسب‌وکارها به بهتر دیده شدن محصولات و فروش بیشتر کمک می‌کند.

جمع بندی

در دنیای امروز علم و تکنولوژی پیشرفت زیادی کرده است و وارد دنیای دیجیتال شده‌ایم. به لطف این تکنولوژی جدید بسیاری از کسب‌وکارهای نوپا به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته‌اند و صاحبان فروشگاه‌ها با فروش قابل توجهی مواجه شده‌اند. طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس مزایای زیادی برای فروشگاه‌ها دارد. اگر قصد دارید شما نیز در کسب و کار خود موفق شوید، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

سوالات متداول

چرا از وردپرس برای طراحی سایت فروشگاهی استفاده کنیم؟

مزایای وردپرس مانند صرفه‌جویی در هزینه، تنوع قالب‌ها، رایگان بودن و غیره سبب می‌شود از وردپرس برای طراحی سایت فروشگاهی استفاده شود.

هزینه طراحی سایت فروشگاهی چقدر است؟

عوامل زیادی در قیمت طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس تاثیر دارند، اما ما می‌توانیم با صرف کمترین هزینه، سایت فروشگاهی شما را طراحی ‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دریافت مشاوره فرم زیر را تکمیل کنید

برای دریافت مشاوره فقط کافی است شماره خود را در زیر وارد کنید کارشناسان ما در سریع ترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.